Brödernas Naturliga


I februari 2016 tar Bröderna’s ett stort naturligt kliv framåt och lanserar nya koncept som ligger helt rätt i tiden. Ett av våra koncept får namnet Brödernas Naturliga. Påläggen i Bröderna’s Naturliga kommer vara helt utan tillsatta E-nummer, framtagna på enbart svenskt kött och endast med naturliga ingredienser.

– I början av nästa år kommer vi att re-lansera hela vårt påläggssortiment. Mycket kommer konsumenten känna igen men också en del nytt. Att vi tagit steget att göra ett helt koncept fritt från tillsatta E-nummer är näst intill en revolution i påläggskategorin. Trender visar att detta är precis vad marknaden efterfrågar. Våra charkprodukter är dessutom handgjorda av bästa tänkbara råvaror, tillverkade av s k helmuskel, dvs att köttstyckena läggs i fiberriktning för hand i formarna för att få stora, fina skivor.

Att vi har valt att lansera det nya konceptet Bröderna’s Naturliga ligger helt rätt i tiden, enligt helt färska undersökningar genom Äkta Vara/Yougov väljer hela 93% av befolkningen någon gång bort varor baserat på dess mängd tillsatser, hela 37% uppger att de alltid tittar på antalet tillsatser när de beslutar sig för att köpa en produkt eller ej.

GP:s bilaga Tema Hälsa har snappat upp vår satsning för framtiden och de har valt att skriva en artikel om oss, vårt tänk och våra nya lanseringar.

Vill du läsa hela artikeln om oss och våra satsningar så finns de här: Att njuta med gott samvete

Hela undersökningen av Äkta Vara finns att läsa här: Fler vill ha färre tillsatser i maten.

10 maj, 2014