OM OSS


Bröderna Nilsson Delikatesser är synonymt med anrika traditioner och genuint hantverk.
Vi är stolta över den kokkonst som gått i arv genom generationer,
samtidigt går vi framtidens innovationer till mötes med entusiastiska steg.
Enligt oss är endast det bästa gott nog!

OM OSS


Bröderna Nilsson Delikatesser är synonymt med anrika traditioner och genuint hantverk.
Vi är stolta över den kokkonst som gått i arv genom generationer,
samtidigt går vi framtidens innovationer till mötes med entusiastiska steg.
Enligt oss är endast det bästa gott nog!

Med passion som enda tillsats!

Sedan 1928 har matlagning varit en ren och skär passion på Brödernas. På resan genom nästan 90 år har så klart mycket förändrats, men mycket är sig också likt. Vi har blivit fler och vi har tagit oss in i fler kategorier i era butiker – men trots att vi vuxit så har vi samma passion till sund och god mat som känsla för hantverket som vandrat genom generationer.

I vår portfölj har vi ett brett sortiment av charkprodukter av bästa kvalité och med spännande smakinslag – både av svenskt och av utländskt kött. Vi nöjer oss inte bara med utsökt smak utan vill också erbjuda ett rent och sunt innehåll. Vi kan nu stoltsera med att vara först ut med att erbjuda ett brett sortiment av charkprodukter utan tillsatta E-nummer – Vi kallar det för Brödernas Naturliga och är precis vad marknaden efterfrågar.

Äkta hantverk, utsökt smak och spänning är något du kan vänta dig om du väljer Brödernas!

Våra produkter säljs både i delikatessdisken och som konsumentförpackning.

broderna-nilsson-om-oss-forpackning

Kvalité

Bröderna Nilsson Delikatesser är certifierat enligt BRC, British Retail Consortium (brittiska detaljhandelförbundet). Certifieringen grundar sig i tillverkning av säkra livsmedel och används i stora delar av världen. En certifiering från BRC ger en trygghet och visshet om bra varor hela vägen från producent till slutkonsument.

BRC ställer krav på bl.a. anläggning, produkt- och processtyrning samt hygien för att kunna garantera säker mat. Ett krav är att företaget tillämpar HACCP, ett amerikanskt program för att minimera risken att tillverkningen går fel och maten blir olämplig att äta. Företaget gör ett antal riskanalyser, dokumenterar dessa, vidtar åtgärder och gör sedan regelbundna kontroller av resultatet.

Print

 

Varje år görs en revision av en auktoriserad BRC-revisor som kontrollerar företaget mot de krav som ingår i standarden.