På Bröderna Nilsson Delikatesser brinner vi för riktigt god mat med hög kvalitet. Vi låter kreativiteten flöda och delar mer än gärna med oss av våra favoritrecept.
Via vårt konto på instagram så delar vi recept. Här kan du både hitta och ge inspiration!

RECEPT


På Bröderna Nilsson Delikatesser brinner vi för riktigt god mat med hög kvalitet. Vi låter kreativiteten flöda och delar mer än gärna med oss av våra favoritrecept.
Via vårt konto på instagram så delar vi recept. Här kan du både hitta och ge inspiration!

Annikas Omelettwrap med rostbiff

Annika som driver bloggen – Clean Eating by Annika har varit gullig och delat med sig av några goda recept.

Vi älskar denna goda omelettwrap med rostbiff! Den passar under dygnets alla timmar och går att variera till oändlighet. Just denna är fylld med bland annat rostbiff men funkar lika bra med skinka, kyckling eller vad du har hemma eller är sugen på!

Vill du läsa mer om Annika så finner du hennes blogg här : Clean Eating by Annika

Gör såhär:

Wrap:
Knäck äggen och blanda med mixer-stav ihop med grädde/mjölk, husk och salt. Låt stå och svälla några minuter. Du behöver en ugnsform med måtten 20*40 cm. Klä den med bakplåtspapper eller smörj den med smör. Om du inte har en form så kan du vika till bakplåtspapper enligt samma mått och ställa på en plåt eller långpanna. Kanten bör vara minst 3 cm hög på sidorna.

Häll ut äggsmeten i din form och grädde i 175 grader i ca 8-12 minuter. Ta ut och låt svalna en stund innan du tar loss den från pappret och lägger på fyllning.

Fyllning:
Gröp ur och mosa avokadon. Smaka av med salt och chili tills du tycker att det är lagom starkt.
Bred ut avokadoröran över wrappen. Sprid sedan ut spenaten över avokadolagret. Fördela rostbiffskivorna jämnt. Rulla ihop som en rulltårta och skär upp i lagom stora bitar. Servera med en god sallad.

 

Taggar


#lättare måltid #low carb #mellanmål #middag #rostbiff #sallad #sommar #tillbehör #tilltugg

Ingredienser


Wrap

  •  4 ägg
  • 4 msk grädde (eller mjölk, kokosmjölk osv)
  • 1 tsk fiberhusk
  • lite salt

Fyllning:

  • 1-2 nävar färsk spenat
  • 4-5 skivor rostbiff
  • 1 avokado
  • Chilipeppar
  • salt

Dela med vänner

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrShare on Google+Pin on Pinterest