På Bröderna Nilsson Delikatesser brinner vi för riktigt god mat med hög kvalitet. Vi låter kreativiteten flöda och delar mer än gärna med oss av våra favoritrecept.
Via vårt konto på instagram så delar vi recept. Här kan du både hitta och ge inspiration!

RECEPT


På Bröderna Nilsson Delikatesser brinner vi för riktigt god mat med hög kvalitet. Vi låter kreativiteten flöda och delar mer än gärna med oss av våra favoritrecept.
Via vårt konto på instagram så delar vi recept. Här kan du både hitta och ge inspiration!

Ostplättar med rödbeta och skinka

Världens godaste frukost. Ät som de är eller lägg på lite gott pålägg. Nybakat och smarrigt som alla gillar stora som små!

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa äggen pösigt med elvisp.
Tillsätt strimlad skinka, kokade rödbetor, fiberhusk, bakpulver, philadelphiaosten, ost och linfrön.
Blanda smeten väl och klicka ut öar på bakplåtspapper på en flat plåt.
Strössla över vallmofrön.

Skjuts in i ugnen i ca 10 min. Ta ut när de är härligt gyllenbruna.
Vill du ha fler än 5 st, gör om smeten. Att dubbla satsen blir inte så bra då smeten sjunker ihop av att stå och vänta på nästa plåt..

Taggar


Ingredienser


  • 2 ägg
  • 1 förkokad rödbeta (delad i mindre bitar)
  • 100 g Alvedsrökt Honungsskinka
  • 2 msk philadelphiaost
  • 2 dl riven ost (1 dl gouda, 1 dl präst)
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 msk krossade linfrön

Dela med vänner

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrShare on Google+Pin on Pinterest